Maak kennis met Wesley

Welkom

Ik ontzorg je

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen! Ik ben Wesley Kerkhof, bedrijfsleider bij Zorgeloos Administreren.

Door mijn werk als planner in de zorg, merkte ik dat veel zzp’ers moeite hebben met het bijhouden van hun administratie. Het maken van offertes of facturen ging niet altijd van harte. Dit kwam deels omdat sommigen zich hier helemaal niet mee bezig wilden houden. Anderzijds omdat dit voor velen een bijkomende zaak van het ondernemen is, terwijl dit wel geld op kan leveren. Als dit goed gebeurd! Voor sommige sectoren zijn hier ook een aantal regels aan verbonden die niet altijd bekend zijn bij de zzp’er. Vaak zie ik dat, hoewel er een boekhouder ingehuurd is, er nog zoveel zaken zelf geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de facturen en offertes voor je opdrachtgevers. Vanuit deze gedachte ben ik Zorgeloos Administreren gestart: om ervoor te zorgen dat de facturen en offertes voor jou gemaakt worden. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar.

Wat mijn klanten vertellen

Komt binnenkort

Wat ik doe?

ik help je vooruit

Verlang jij ernaar om  alleen nog maar te doen wat jij leuk vindt? Ga ervoor! Gun jezelf de tijd en onbezorgde gedachtes. Laat die facturen, offertes en administratie los. Dat doen wij voor jou. Zo heb jij alle tijd om je te richten op de werkzaamheden die je leuk vindt en hoef je je geen zorgen te maken over de administratie!

Offertes en facturen

Herinneringen versturen

Duidelijke administratie

Werk met ons

Samen staan we
Sterker

Zorgeloos administreren gebruikt cookies op de website en wij zijn verplicht om jouw toestemming te vragen. Met de cookies die wij gebruiken kunnen wij de kwaliteit en effectiviteit van de website en advertenties testen, maar deze cookies kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt.
Wil je meer weten over cookies en de cookies die wij gebruiken? Lees onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.